01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ

Εκτύπωση
PDF

                                     ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

 

                                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013, σε περιπολία που εκτελούσαν οι θηροφύλακες της Ομοσπονδίας και του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, έξω από το χωριό Πέραμα και ώρα 5:00 το πρωί, άκουσαν τουφεκιές κι εντόπισαν ένα άτομο να περιφέρεται με το όχημά του στην περιοχή. Σε σινιάλο των θηροφυλάκων για να σταματήσει για έλεγχο. Ο κυνηγός ανέπτυξε ταχύτητα και δεν σταμάτησε. Οι θηροφύλακες με κίνδυνο να χτυπήσουν κυνήγησαν το αυτοκίνητο, το οποίο δεν είχε αριθμό κυκλοφορίας και έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Στη συνέχεια μπήκε στο χωριό κι έσβησε τα φώτα του οχήματος.

Οι θηροφύλακες τον εντόπισαν και έχοντας ειδοποιήσει την Ασφάλεια του Αστυνομικού τμήματος Αλεξ/πολης, η οποία έφτασε έγκαιρα, τον συνέλαβε και τον οδήγησε στο Αστυνομικό τμήμα.

Να τονίσουμε ότι μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε και το όπλο του κυνηγού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης συγχαίρει τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες κ.κ. Τζεντέμη Θεόδωρο και Ραπτόπουλο Ελευθέριο και τους θηροφύλακες του συλλόγου κ.κ. Τσαπάνη Ιωάννη και Γεωργίου Νικόλαο, για το άριστο έργο που προσφέρουν στην καταπολέμηση της λαθροθηρίας και την προστασία της πανίδας και της χλωρίδας.

 

                                                    ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

Newsletter

Photo Album

MD 007-1024

Σύνδεσμοι

Links 1742398

ggpp

Facebook Box

softweb logo