01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16

Δ Ρ Α Σ T Η Ρ Ι Ο T Η T Ε Σ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΑΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2012

Εκτύπωση
PDF

Δ Ρ Α Σ T Η Ρ Ι Ο T Η T Ε Σ

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΜΑΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2012 

Συμμετοχή του επιστημονικού συνεργάτη του συλλόγου κ. Πλατή Πέτρου σε σύσκεψη στην Κομοτηνή , στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Πρόγραμμα Επιτήρησης της Λύσσας»

Εκπαίδευση της εθελοντικής ομάδας του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης στις εγκαταστάσεις του Αερομεταφερόμενου Τμήματος στο Α/Δ Δημόκριτος από 19/5/12 μέχρι 25/5/12 στα πλαίσια των προσπαθειών βελτίωσης της επιχειρηματικής δράσης και ενίσχυσης της κατάρτισης των Εθελοντικών οργανώσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με σκοπό την καλύτερη αξιοποίηση τους στον τομέα αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών.

Αγορά βάρκας από τον Κυνηγετικό σύλλογο για τις ανάγκες της θυροφύλαξης του Δέλτα του Έβρου και ένταξή της στην Πολιτική Προστασία για την αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινομένων.

Πραγματοποίηση με μεγάλη επιτυχία της γιορτής κυνηγιού για δεύτερη συνεχή χρονιά στον Πλατανότοπο Λουτρών με μουσική, φαγητό, ποτό και πολλά δώρα για τα μέλη του συλλόγου.

Ρίψη 1,5 τόννου καλαμποκιού από τους κ.κ. Ραφαηλίδη , Τσολακίδη ,των θηροφυλάκων του συλλόγου και δύο κυνηγών στα καταφύγια της περιοχής ευθύνης του Δασαρχείου Αλεξανδρούπολης (16, Λυκομάγουλα)

Έρευνα αγοράς και συλλογή προσφορών από κτηνιάτρους της πόλης για την ηλεκτρική σήμανση των κυνηγετικών σκύλων και το εμβόλιο της λύσσας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών του συλλόγου.

Δωρεά ενός ηχοσυστήματος στον Ο.ΚΑ.ΝΑ (οργανισμός κατά των ναρκωτικών), για την καλύτερη διαμονή τους ως προς τον τομέα της διασκέδασης – ψυχαγωγίας.

Συμμετοχή του Κυνηγετικού συλλόγου Αλεξανδρούπολης στο περιφερειακό συμβούλιο των συλλόγων της Θράκης που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Αχίλλειον της Κομοτηνής για κυνηγετικά θέματα.

Συνέντευξη του προέδρου κ. Ραφαηλίδη Κωνσταντίνου στα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια της πόλης για τις δραστηριότητες του συλλόγου κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.

ΤΟ Δ.Σ

Newsletter

Photo Album

MD 007-1024

Σύνδεσμοι

Links 1742398

ggpp

Facebook Box

softweb logo